,

Denim paradise

destacada reportaje garcia jeans

Tenemos muy claro que el style no depende de que te compres el último modelo de zapatillas que hayan lanzado al mercado, el estilo es sobre todo actitud. Tu manera de llevar la ropa constituye una carta de presentación y las marcas a las que sigues en tus redes sociales dicen más de ti mismo de lo que crees. El estilo entendido como actitud es la piedra angular de Garcia Jeans, una marca en la que se pone corazón, alma y las principales virtudes del carácter italiano, donde encuentra sus raíces.

Estilosos, relajados, seguros de sí mismos y pasionales, estas son las claves para entender a los amantes de García Jeans. La firma fue fundada por una pequeña familia y a día de hoy, en este mundo globalizado, continúa manteniendo ese sentido casero y doméstico tratando sus creaciones con muchísimo mimo y ternura. En definitiva, como auténticos artesanos.

Tenim molt clar que l’style no depèn de si et compres o no l’últim model de calçat esportiu que ha sortit al mercat perquè l’estil és principalment actitud. La nostra manera de portar la roba constitueix una carta de presentació, fiable gairebé al 100%, i les marques que segueixes diuen més de tu del que et penses. L’estil entès com actitud és la pedra angular de Garcia Jeans, una marca en la qual s’hi posa cor i ànima i també les principals virtuts del caràcter italià, que és on troben les seves arrels.

Amb estil, relaxats, segursd’un mateix i passionals, aquestes són les claus per entendre els amants dels Garcia Jeans. Aquesta firma va ser fundada per una petita família i ha aconseguit manteniraquest sentit casolà i domèstic en un món globalitzat com el nostre, tractant les seves creacions amb moltíssimacura i tendresa com ho faria, en definitiva, un artesà.

tienda garcia jeans viladecans

Por su carácter mediterráneo, el centro de Viladecans The Style Outlets ha sido el lugar perfecto para que aterrizara una nueva tienda Garcia Jeans. Allí encontrarás sus colecciones de hombre y de mujer, desde sus diseños más casual a las prendas más sofisticadas y como no, muchos jeans en todas las siluetas y colores que puedas imaginar.

Un estilo provocador, pasional y siempre femenino en el que no se deja lugar a dudas de que el tesoro más preciado de esta marca italiana es el material tejano, best-seller en todas sus tiendas. Desde sus talleres salen prendas denim con un carácter artesanal que luego se venden en sus establecimientos a un precio asequible para todo tipo de público,  lo que les ha hecho triunfar.

El centre de Viladecans The Style Outlets, pel seu caràcter mediterrani, ha estat el lloc perfecte per a que hi aterrés una nova botiga de GarciaJeans.Aquí hi trobaràs les seves col·leccions d’home i de dona desdels seus dissenys més casuals a les peces més sofisticades i, com no podria ser d’una altra manera, també hi trobaràs moltsjeansen totes les siluetesi els colors que et puguis imaginar. 

Un estil provocador, passional i sempre femení, que no estàgens lluny d’utilitzar-se com a uniforme per al dia a dia, on el fil conductor de l’style és el denim. No hi ha cap dubte que el tresor més preuat d’aquesta passional marca italiana ésel material texà, el best-selleren totes les seves botigues. Dels seus tallers en surten peces denimamb un caràcter artesanal que llavors es venen en els seus establiments amb un preu assequible per a qualsevol tipus de públic. Això és, precisament, el que els ha fet triomfar.

tienda garcia jeans viladecans

Denim en cualquier color y estilo para cualquier situación o look, ¡y además con descuento! Esto es lo que encontrarás en la tienda García Jeans de nuestro centro de Barcelona junto a su recién llegada colección de primavera, una nueva propuesta caracterizada por siluetas fit que pone atención en los chalecos y las chaquetas vaqueras.

La primavera de García Jeans se remonta a los inicios de la eclosión del denim allá por los años 70 y mezcla el sabor de esa época con el estilo italiano de donde toma sus raíces esta marca. Una colección de verano que pone el foco en combinaciones de colores frescos como el rojo y el blanco apagado y en el azul indigo que colorea la sección más navy de esta nueva propuesta.

Cada mes podrás encontrar diferentes promociones en sus tiendas y podrás hacerte con algunos de sus diseños desde 6,95€. ¿Por qué no darte un capricho denim?

Denim en qualsevol color i estil per a qualsevol situació o look, i a més amb descompte! Això és el que trobaràs a la botiga García Jeansdel nostre centre de Barcelona juntament amb la seva col·lecció de primaveraacabada d’arribar, una nova proposta caracteritzada per siluetesfit que posaespecial atenció a les armilles i a les jaquetestexanes.

La primavera de García Jeans esremunta als inicis de l’eclosió del denim,cap als anys 70, i barreja el sabor d’aquella època amb l’estil italià, que és precisament d’on aquesta marca prenles seves arrels. Una col·lecció d’estiu que posa el punt de mira en combinacions de colors frescos com el vermell, el blanc apagat i el blau indigo que omplen de color la secció més navy d’aquesta nova proposta.

Cada mes podràs trobar diferents promocions ales seves botigues i podràs aconseguir algun dels seus dissenys des de 6,95€. Per què no et dones el gust d’adquirir algun detall denim?

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Leave a Reply