, , ,

El mes de marzo en el outlet de Barcelona

bodegón agenda marzo

La llegada de un nuevo mes siempre es una fiesta en Viladecans The Style Outlets ¡porque estrenamos nueva agenda! Además de grandes descuentos en nuestro centro vas a encontrar eventos y actividades totalmente gratuitas para vivir la moda desde muy cerca. Saca tu agenda y apunta en ella todas las citas que tienes este mes con el outlet de Barcelona.

L’arribada d’un mes nou sempre és una festa a Viladecans The Style Outlets, perquè estrenem nova agenda! A banda de grans descomptes al nostre centre, trobaràs esdeveniments i activitats totalment gratuïtes per viure la moda ben de prop. Treu la teva agenda i apunta-hi totes les cites que tens aquest mes amb l’outlet de Barcelona.

*Nueva temporada: ¡arranca la temporada primavera-verano en nuestro centro! Ya están disponibles en nuestras tiendas las nuevas colecciones para que te hagas con las últimas tendencias al mejor precio. Colores pastel, rayas, gabardinas…¿qué se lleva esta primavera?, en Viladecans The Style Outlets vas a encontrarlo con descuentos del 30% al 70%.

*Nova temporada: arrenca la temporada primavera-estiu al nostre centre! Ja són disponibles les noves col·leccions a les nostres botigues, perquè et facis amb les últimes tendències al millor preu. Colors pastel, ratlles, gavardines… què es porta aquesta primavera? A Viladecans The Style Outlets ho trobaràs amb descomptes del 30% al 70%.

nueva campaña primavera 2018

*Día del Padre: estamos preparando la mejor selección de regalos para que le sorprendas en este día tan especial, ¡y con descuentos! No te pierdas las propuestas que iremos haciendo en nuestras redes sociales para inspirarte en el Día del Padre y ¡participa en el sorteo de 10 tarjetas regalo valoradas en 1.000€!

*Dia del Pare:  estem preparant la millor selecció de regals perquè el sorprenguis en aquest dia tan especial, i amb descomptes! No et perdis les propostes que anirem penjant a les nostres xarxes socials per a inspirar-te pel Dia del Pare i participa en el sorteig de 10 targetes regal voladores de 1.000€!

 

*Campaña de Pascua: para celebrar la Pascua con todos vosotros vamos a regalar conejitos de chocolate de Lindt a los primeros 1000 clientes que se presenten en el Punto de Información con mínimo dos tickets de compra por importe igual o superior a 60€ y se den de alta en nuestra base de datos. ¡No te quedes sin el tuyo!

*Campanya de Pasqua: per celebrar la Pasqua amb tots vosaltres, regalarem conillets de xocolata de Lindt als 1000 primers clients que es presentin al Punt d’Informació amb un mínim de dos tiquets de compra amb un import igual o superior a 60€ i que es donin d’alta a la nostra base de dades. No et quedis sense el teu!

 

*Renueva tu armario: en Viladecans The Style Outlets premiamos la solidaridad por eso hasta el 17 de marzo podrás traer ropa para donar a ONGs y a cambio tener la posibilidad de conseguir tarjetas regalo para gastar en las tiendas del centro.

*Renova el teu armari: a Viladecans The Style Outlets premiem la solidaritat, per això fins al 17 de març podràs portar roba per a donar a ONGs i, a canvi, tenir la possibilitat d’aconseguir targetes regal per a gastar a les botigues del centre.

 

*Superjueves: En marzo también celebraremos nuestro Superjueves que como cada último jueves de mes llega con descuentos especiales en nuestras tiendas. Deberás marcar el día 29 en tu agenda y venir a aprovechar las promociones que solo duran 24 horas. ¡Muy atento porque habrá para ese día grandes sorpresas!

*Superdijous: al març també celebrarem el nostre Superdijous que, com cada últim dijous de mes, arriba amb descomptes especials a les nostres botigues. Hauràs de marcar el dia 29 a la teva agenda i venir a aprofitar les promocions, que només duren 24 hores. Estigues atent perquè hi haurà grans sorpreses aquell dia!

 

*Showrooms y talleres con nuestra personal shopper y los mejores influencers: para que sigas viviendo la moda en primera persona continúa nuestro programa de talleres y showrooms junto a los mejores influencers del momento. Rutas de compra, charlas y actividades pensadas para ti con el fin de ampliar conocimientos sobre tendencias, belleza, deporte y estilo. En este enlace vas a encontrar toda la información para apuntarte, ¡es totalmente gratuito!

*Showrooms i tallers amb la nostra personal shopper i els millors influencers: perquè segueixis vivint la moda en primera persona, continua el nostre programa de tallers i showrooms junt amb els millors influencers del moment. Rutes de compra, xerrades i activitats pensades per tu, amb la finalitat d’ampliar coneixement sobre tendències, bellesa, esport i estil. En aquest enllaç hi trobaràs tota la informació per a apuntar-te, és totalment gratuït!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Leave a Reply