,

Los clásicos denim que nunca van a pasar de moda

¿Qué haces el día que no sabes qué ponerte? Exacto, recurrir a los básicos, y si hablamos de básicos hablamos de denim. Lo que surgió como un tejido para crear uniformes y prendas de trabajo se ha convertido en uno de los pilares de la moda actual convirtiéndose en un elemento incombustible que resiste al paso de las temporadas. Y aunque, como toda moda, recibe más o menos protagonismo según los ciclos de tendencias, hoy vamos a repasar los básicos denim que siempre vamos a encontrar en nuestros armarios y los vamos a conocer de la mano de Garcia Jeans y Gas. ¿Con cuál te quedas?

Què fas el dia que no saps què posar-te? Exacte, recórrer als bàsics, i si parlem de bàsics, parlem de denim. El que va sorgir com un teixit per a crear uniformes i peces de treball, s’ha convertit en un dels pilars de la moda actual, tot convertint-se en un element incombustible que resisteix el pas de totes les temporades. I tot i que, com tota moda rep més o menys protagonisme segons els cicles de tendències, avui repassarem els bàsics denim que sempre trobarem als nostres armaris, i els coneixerem de la mà de Garcia Jeans i Gas. Amb quins et quedes?

Jeans y shorts de Garcia Jeans

Los compañeros de Garcia Jeans nos acercan las tres piezas denim de las que cuelga la etiqueta de “atemporalidad”. Unos jeans rectos en azul índigo con cierto aire desgastado para combinar con cualquier prenda de tu armario, unas bermudas para adaptar el denim a las altas temperaturas y la clásica cazadora vaquera que no ha querido salir de nuestra lista de favoritos por mucho que hayan pasado las décadas. Una triada perfecta con la versatilidad como característica principal para jugar la partida de la moda con cualquier tendencia actual que te apetezca.

Els companys de Garcia Jeans ens apropen les tres peces denim de les que penja l’etiqueta d’”atemporalitat”. Uns jeans rectes en blau indi amb cert aire desgastat per a combinar amb qualsevol peça del teu armari; unes bermudes per a adaptar el denim a les altes temperatures i la clàssica caçadora texana que no ha volgut sortir de la nostra llista de preferits per molt que hagin passat les dècades. Una tríada perfecta amb la versatilitat com a característica principal per a jugar la partida de la moda amb qualsevol tendència actual que et vingui de gust.

Cazadora Garcia Jeans

En Gas también vas a encontrar esos básicos eternos que siempre formarán parte de tus favoritos pero quieren demostrarnos que el tejido denim va más allá de los clásicos jeans y es capaz de adaptarse a las nuevas tendencias. Porque el denim puede dar vida al top más buscado del verano, a los shorts más originales con los que marcar la diferencia en tu look estival o crear la camisa denim perfecta con la que sustituir aquella tan clásica de popelín que eliges un lunes cualquiera.

A Gas també hi trobaràs aquells bàsics eterns que sempre formaran part dels teus preferits, però volen demostrar-nos que el teixit denim va més enllà dels clàssics jeans, i és capaç d’adaptar-se a les noves tendències. Perquè el denim pot donar vida al top més buscat de l’estiu, als shorts més originals amb els quals podràs marcar la diferència al teu look estival o crear la camisa denim perfecta amb la qual substituir aquella tan clàssica de popelín que tries un dilluns qualsevol.

Jeans de Gas.

Shorts denim de Gas.

Lo que nos queda claro es que no hay tendencia que sea capaz de derrocar la hegemonía del denim y que todos estos básicos tejanos serán el comodín sea cual sea la temporada que se nos acerque. ¡Ven a por ellos!

El que ens queda clar és que no hi ha cap tendència que sigui capaç d’enderrocar l’hegemonia del denim, i que tots aquests bàsics texans seran el comodí, sigui quina sigui la temporada que se’ns apropi. Vine i aconsegueix-los!

Top denim de Gas.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Leave a Reply