,

4 prendas que vas a desear vestir esta primavera

abrigo de rayas

A veces es muy difícil identificar las tendencias in de la temporada entre tanta revista, post y referencia de moda. En esta entrada ese problema se va a acabar porque hemos resumido de la manera más fácil y visual todo aquello que querrás llevar cuando apriete el sol y aparezca por fin la primavera.

Algunas ya estás acostumbrada a llevarlas y otras llegan como un auténtico huracán revolucionando nuestros armarios pero lo que está claro es que todas estas tendencias las vas a encontrar en Viladecans The Style Outlets.

Sovint es fa molt difícil identificar les tendències in de la temporada entre tantes revistes, posts i referències de moda. En aquesta entrada aquest problema s’acabarà perquè hem resumit de la manera més fàcil i visual tot allò que voldràs portar quan comenci a picar el sol i arribi per fi la primavera.

Algunes d’aquestes peces ja estàs acostumada a portar-les i d’altres arriben com un autèntic huracà revolucionant els nostres armaris, però el que està clar és que totes aquestes tendències les trobaràs a Viladecans The Style Outlets.

abrigo rayas navy

Mil rayas: tendencias que nos recuerden al mar y a su brisa solo hay una, el navy. Las rayas marineras abordan de nuevo nuestros armarios y se convierten en el estampado más reclamado. En su paleta de color solo manda una tonalidad, el azul marino que disputa el trono con el celeste. Consigue tu prenda navy en Naulover.

Mil Ratlles: tendències que ens recorden el mar i la seva brisa, només n’hi ha una, el navy. Les ratlles marineres aborden de nou els nostres armaris i es converteixen en l’estampat més reclamat. En la seva paleta de colors només hi mana una tonalitat, el blau marí, que disputa el seu tron amb el blau cel. Aconsegueix la teva peça navy a Naulover.

camisa denim claro

Denim sobre denim: no hay temporada en la que hayamos perdido el denim de vista pero esta primavera viene especialmente cargada de total looks vaqueros. Desde la camisa hasta las botas pasando por los míticos jeans, vestirás denim de la cabeza a los pies. En Viladecans The Style Outlets encontrarás todo un templo al vaquero, nuestra tienda Garcia Jeans en la que hacerte con prendas como esta.

Denim sobre denim: no hi ha temporada en la que hàgim perdut el denim de vista però aquesta primavera en especial ve carregada de total looks texans. Des de la camisa fins les botes passant pels mítics jeans, vestiràs denim de cap a peus. A  Viladecans The Style Outlets trobaràs tot un temple al texà, la nostra botiga Garcia Jeans, on podràs aconseguir peces com aquesta.

camiseta foto mujer

Camisetas rompedoras: el heavy metal y el rock&roll viven su mejor momento en el mundo de la moda. No hay tienda por la que pasemos y no encontremos camisetas de icónicos grupos de música. Una tendencia que deja ver que las camisetas más rompedoras seguirán siendo una de las prendas más perseguidas de esta primavera. Para que tu camiseta sea el centro de todas las miradas, pásate por G by Guess y elige entre sus diseños.

Samarretes trencadores: el heavy metal i el rock&roll sembla que viuen el seu millor moment en el món de la moda. No hi ha botiga per la qual passem que no tingui samarretes d’icònics grups de música. Una tendència que fa pensar que les samarretes més trencadores seguiran sent una de les peces més perseguides d’aquesta primavera. Per tal que la teva samarreta sigui el centre de totes les mirades, passa per G by Guess i tria entre els seus dissenys.

 

falda blanca silueta lápiz

Siluetas abullonadas: esta primavera viviremos ciertos flashbacks a los 80 y es que la década más histriónica no se olvida tan fácilmente. Sobre todo las mangas cobran vida propia e incorporan hombreras o siluetas abullonadas que proporcionan un extra de volumen. Igualmente ocurre con las faldas que vuelven a presentar una sutil forma de globo. Empieza a llevarla antes que nadie con esta de Etxart&Panno.

Siluetes abullonades: aquesta primavera viurem alguns flashbacks als anys 80 i és que la dècada més histriònica no s’oblida tan fàcilment. Les mànigues, especialment,cobren vida pròpia i incorporen muscleres o siluetes abullonades que proporcionen un extra de volum. Passa el mateix amb les faldilles que tornen a presentar una subtil forma de globus. T’hi atreviries amb aquesta d’Etxart&Panno?

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Leave a Reply