, , ,

En Viladecans The Style Outlets volvemos a la rutina ¡a lo grande!

bodegón agenda

Desgraciadamente el verano no es eterno y con la despedida de agosto debemos volver a nuestra rutina diaria. Pero tranquilos, nosotros vamos a hacer que esa vuelta a la normalidad después de unas fantásticas vacaciones sea lo menos dura posible. Para ello, en Viladecans The Style Outlets hemos preparado un sinfín de actividades gratuitas durante todo el mes de septiembre para que cargues las pilas con diversión. ¿A qué vas a apuntarte?

Desgraciadament l’estiu no és etern i amb el comiat de l’agost hem de tornar a la nostra rutina diària. Però tranquils, nosaltres farem que aquesta tornada a la normalitat, després d’unes fantàstiques vacances, sigui el menys dura possible. Per a aconseguir-ho, a Viladecans TheStyleOutlets hem preparat una pila d’activitats gratuïtes durant tot el mes de setembre per a que carreguis les piles amb diversió. A què t’apuntaràs? 

Nueva colección: el final de los Descuentos Adicionales dan paso a la nueva colección Fall/Winter. Ya puedes encontrar en nuestras tiendas las nuevas tendencias que lucirás este otoño-invierno ¡y siempre con descuento! Ven a buscar el look perfecto para volver al cole, al trabajo o a tu rutina deportiva.

Nova col·lecció: el final dels Descomptes Addicionals donen pas a la nova col·lecció Fall/Winter. Ja pots trobar a les nostres botigues les noves tendències que lluiràs aquesta tardor-hivern, i sempre amb descompte! Vine a buscar el look perfecte per tornar a l’escola, a la feina o a la teva rutina esportiva.

Sorteo de SALSA: ¡tenemos nuevo sorteo! Presentando en el Punto de Información un ticket de compra de Salsa y de cualquier establecimiento del centro por importe total igual o superior a 40€ puedes ganar uno de los 10 packs (denim bag + toalla de playa) que regala la tienda Salsa. El sorteo finalizará el 4 de septiembre ¡mucha suerte!

Sorteig de SALSA: tenim nou sorteig! Presentant al Punt d’Informació un tiquet de compra de Salsa i de qualsevol establiment del centre per import total igual o superior a 40€ pots guanyar un dels 10 packs (bossa denim + tovallola de platja) que regala la botiga Salsa. El sorteig finalitzarà el 4 de setembre. Molta sort!

pieza concurso Salsa

 

Continúa el sorteo de Eastpak: hasta el próximo 5 de septiembre puedes seguir participando en el sorteo de los 3 packs de esta famosa marca de mochilas que ha llegado este verano a Viladecans The Style Outlets. Para entrar en el concurso solo tendrás que presentar en el Punto de Información del centro dos tickets de compra; una realizada en Eastpak y otra en cualquier establecimiento, sin importe vinculante. Infórmate de las bases de este sorteo en nuestro Punto de Información ¡y mucha suerte!

Continua el sorteig d’Eastpak: fins el proper 5 de setembre pots continuar participant en el sorteig dels 3 packs d’aquesta famosa marca de motxilles que ha arribat aquest estiu a Viladecans The Style Outlets. Per entrar al concurs només hauràs de presentar dos tiquets de compra al Punt d’Informació del centre; una realitzada a Eastpak i l’altra a qualsevol establiment, sense import vinculant. Informa’t de les bases d’aquest sorteig al nostre Punt d’Informació i molta sort! 

Nuevo pipí can en nuestro centro: ya sabes que los peludos son bienvenidos en Viladecans The Style Outlets por eso no paramos de mejorar nuestras instalaciones para ellos también se sientan lo más cómodo posible. Ya está disponible el nuevo pipí can y el área para tus mascotas que nos convierte en un centro petfriendly.

Nou pipí can al nostre centre: ja saps que els peluts són benvinguts a Viladecans The Style Outlets i per això no parem de millorar les nostres instal·lacions per a que ells també se sentin el més còmodes possible. Ja està disponible el nou pipí can i l’àrea per a les teves mascotes que ens converteix en un centre pet-friendly.

pipi can viladecans

Masterclass gratuita de Yoga, Tai-chi y Mindfullness: ¿estrés post vacacional? Bajo el lema “No stress” ayudamos a nuestros clientes a volver al trabajo con buen pie. Los días 14, 21 y 28 de septiembre ofrecemos 3 masterclasses gratuitas consecutivas de Yoga, Tai-chi y Mindfulness en nuestro centro para ayudarte a armonizar tu cuerpo y tu mente. ¿Te apuntas?

Masterclass gratuïta de Ioga, Tai-chi i Mindfulness: estrès post vacances? Sota el lema “No stress” ajudem als nostres clients a tornar a la feina amb bon peu. Els dies 14, 21 i 28 de setembre oferim 3 masterclasses gratuïtes consecutives de Ioga, Tai-chi i Mindfulness al nostre centre pera ajudar-vos a harmonitzar el teu cos i la teva ment. T’hi apuntes? 

Día Mundial de la Paz: el próximo 21 de septiembre nos unimos desde Viladecans The Style Outlets a la celebración del Día Mundial luciendo un mural confeccionado por los alumnos del Baix con el que mostraremos nuestros deseos por un mundo mejor.

Dia Mundial de la Pau: el proper 21 de setembre ens unim desde Viladecans The Style Outlets a la celebració del Dia Mundial lluint un mural confeccionat pels alumnes del Baix amb el que mostrarem els nostres desigs per a un món millor. 

Día del Turismo: si eres amante de los viajes, no puedes perderte nuestra sesión de comidas del mundo, nuestra campaña de menús en el área de restauración y sorteos de vales para probar deliciosas opciones culinarias de otras culturas en el Día mundial del Turismo.

Dia del Turisme: si ets amant dels viatges, no et pots perdre la nostra sessió de menjars del món, la nostra campanya de menús a l’àrea de restauració i sorteigs de vals per a provar delicioses opcions culinàries d’altres cultures durant el Dia mundial del Turisme. 

Talleres con la personal shopper: Noelia Álvarez, la asistente de compras de Viladecans The Style Outlets, recorre cada semana el centro con los clientes que lo soliciten en el Punto de Información para encontrar el estilo que mejor les sienta ¡además de los mejores precios! Durante todo este mes hemos preparado con ella talleres de estilo y consejos de moda para que disfrutes de una experiencia de compra completa. El 7 de septiembre hablaremos de tendencias deco para vestir nuestro hogar con style, el día 22 te espera un taller sobre calzado técnico, y el día 29 hablaremos sobre moda y complementos para los más pequeños. ¿A cuál quieres apuntarte? Recuerda que si solicitas el servicio gratuito de personal shopper de nuestro centro, tendrás además un 10% de descuento adicional en todas tus compras.

En este enlace puedes consultar todo el calendario de talleres

Tallers amb la personal shopper: Noelia Álvarez, l’assistent de compres de Viladecans The Style Outlets, recorre cada setmana el centre amb els clients que ho sol·liciten al Punt d’Informació per a trobar l’estil que millor els queda, a més dels millors preus! Durant tot aquest mes hem preparat amb ella tallers d’estil i consells de moda per a que gaudeixis d’una experiència de compra completa. El 7 de setembre t’espera un taller sobre calçat tècnic, el dia 15 podràs aprendre a reciclar les teves peces texanes personalitzant-les al nostre taller, i el dia 26 parlarem sobre moda i complements per als més petits. A quina et vols apuntar? Recorda que si sol·licites el servei gratuït de personal shopper del nostre centre, tindràs a més un 10% de descompte addicional en totes les teves compres.

En darrer terme, no t’oblidis que el proper 28 de setembre celebrem un nou Superdijous, el primer per a gaudir de la nova col·lecció tardor-hivern al millor preu. No t’ho perdis!

noelia personal shopper

No te olvides de que el próximo 28 de septiembre celebramos un nuevo Superjueves, el primero para disfrutar de la nueva colección otoño-invierno al mejor precio ¡No te lo pierdas!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Leave a Reply